Vārsta minima acceptata a soferului este de 21 ani. Acesta trebuie sa posede permis de conducere valabil, de minim 2 ani.

Orice amenda de circulatie sau de parcare din partea politiei, primita in timpul de inchiriere va fi platita de client.

Autoturismul poate fi condus de client sau alta persoana, numai daca aceasta persoana a fost inscrisa in contractul de inchiriere.

In caz de accident sau daune provocate autoturismului, clientul este obligat : sa anunte cel mai apropiat organ de ancheta, politie, in vederea intocmirii procesului verbal de constatare.

Perioada minima de inchiriere este de 1 zi (24 ore).

Autoturismul se va returna curat si cu rezervorul de combustibil plin.

Platile pentru chirie si garantie se vor efectua in avans, in ziua predarii masinii catre client.

Tariful de inchiriere nu acopera:

- cheltuielile de combustibil
- amenzile primite de client, datorate incalcarii legilor de circulatie
- daunele care nu fac obiectul asigurarii (ex: distruderea jantelor sau a cauciucurilor, tapiterii ale scaunelor sau banchetelor, deteriorarea oricaror elemente interioare ale masinii), daca acestea nu se datoreaza unui accident rutier

Garantia devine responsabilitate si se retine clientului, in urmatoarele situatii

- In cazul unei daune provocate autoturismului unde, conform procesului verbal intocmit de politie, vina revine soferului.
- In cazul unei daune, in care nu este prezentat procesul verbal intocmit de politie, la momenetul returnarii autoturismului inchiriat.
- In cazul in care in urma unei defectiuni tehnice sau accident, clientul abandoneaza autoturismul fara a anunta autoritatile competente si reprezentantul companiei AUTO RENT CARS.

Clientul se obliga la plata totala a unei daune provocate autoturismului, in urmatoarele situatii:

- In cazul unei daune, in care soferul a condus sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor, conform celor mentionate in procesul verbal intocmit de politie.
- In cazul unei daune, indiferent de culpa, unde soferul care a condus autoturismul a fost altul decat cel autorizat prin contract.
- In cazul in care clientul declara furtul autoturismului, dar nu prezinta cheia originala a masinii inchiriate.

Compania AUTO RENT CARS isi rezerva dreptul de a recupera de la client, orice suma de bani in conformitate cu legile romanesti privind despagubirea, ca urmare a incalcarii de catre client a obligatiei de returnare a autoturismului.